Зошто Центар за Биоинформатика?

Живееме во брзо растечко општество кое на дневно ниво бара се повеќе залагање, концентрација и енергија од наша страна. Умор, нерасположение, депресија, откажување од спорт поради немање време и сила, нередовна исхрана се веќе последица од ваквиот модерен начин на живот.

Самиот физиолошки процес на стареење, загадена животна средина, контиуниран стрес доведува до послаба функција на клетките и дополнително ја влошува нашата здравствена состојба.

Што е она што му треба на секој од нас со ваков начин на живот?

Превенција, враќање на клетките во нормална функција и регенерација. Тоа значи младост, тоа значи желба за дружење, за креативност, тоа значи елан за работа, сила за спортување и здравје. Тоа значи подобар квалитет на живот.

Применета Биоинформатика

Човечкиот организам е совршен компјутер, составен од хардвер и софтвер. Познавањето на меѓуклеточниот програмски јазик на нашиот тим му дава можност со специфични софтверски инструкции да ги врати клетките во нивната нормална функција и уште поважно да се постигне регенерација.

Инвестирај во себе и во своето здравје.

Со почит,
Тимот на Центар за Биоинформатика.

The Highest Standard Of Health Care Medical Clinic

JOHN DOE - MAIN DOCTOR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed imperdiet libero id nisi euismod, sed porta est consectetur. Vestibulum auctor felis eget orci semper vestibulum. Pellentesque ultricies nibh gravida, accumsan libero luctus, molestie nunc. In nibh ipsum, blandit id faucibus ac, finibus vitae dui.

КОИ СМЕ НИЕ

Повеќе за Центар за Биоинформатика - РЕВИТ

Центарот за Применета Биоинфорамтика постои веќе 14 години и успешно напредува во полето на Регенеративната Медицина односно Применетата Биоинформатика.

Центар за Биоинформатика е Приватна устанува за комплементарна и алтернативна медицина лиценцирана од Министерство за здравство со решение број 17-1028/1. Лоцирани сме во скапоценото зеленило на Средно Водно на 5 километри од градскиот метеж.

0
+
години постоење
0
ординации
0
доктори
0
фармацевт

Нашата компанија се состои од повеќе луѓе кои неуморно работат на подобрување на вашето здравје со Татјана Илијевска и Кристијан Давидовски на чело на стручниот тим од областа на Применета Биоинформатика.

Регенерација на организмот
Одржување на здравјето
Идеална физичка кондиција
Квалитет на живот
Третирање на сериозни нарушувања
Здрава ментална состојба

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО

Нашиот тим

ШТО РЕКОА ЗА НАС

Сведоштва

Ви треба специјалист?

Бидете подобри сега! Само закажете термин.

БЛОГ

Новости

Применета Биоинформатика

АНАЛОГНА И ДИГИТАЛНА БИОИНФОРМАТИКА Човечкиот организам е составен од хардвер и софтвер.Биоинформатиката го изучува човечкиот софтвер. Сите болести се грешки во комуникацијата помеѓу клетките, така што познавањето на меѓуклеточниот програмски јзик ни дава можност да впишеме...

Алергија

Анализа на 100 пациенти со алергија, интензитетот на симптомите пред да започнат со третман со биоинформатички препарат за алергија и еден ден по започнувањето на третманот.