Контакт

Контакт инфо

СРЕДНО ВОДНО - После вториот паркинг во комплексот на „Црвен крст Даре Бомбол“ над „Жичарата“

Адреса

Тодор Александров бр. 111

Телефон за закажување

+389 78 364 499

Работно време

Пон - Пет / 09:00 - 17:00

Испратете ни порака / барање за закажување на термин